fenyestollazat
Tartalom
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Idő
 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2009-06-18
 
Ismerőseink oldalai
 
Tollazat napról-napra

A felolvasó estek lényege

2011.08.27. 11:04, Tamás

A felolvasó estek lényege mindig is az volt, hogy az emberek megismerjék az írókat, költőket, és a műveiket. Természetesen mivel emberek vagyunk, így előfordulhatnak bakik:például eltévesztjük a szavakat, vagy a technikai feltételek miatt halk a mikrofon, vagy pedig torz, alig lehet érteni. Ugyanakkor ezeket a hibákat, bakikat lehet korrigálni, legközelebb jobban odafigyelni az ilyen apróságokra. 

Viszont egyvalamit nem lehet:túl hosszúra nyújtani a műsoridőt. Voltunk már olyan esten, hogy két órás volt, és nagyon untuk magunkat, ráadásul az előadók sem voltak a helyzet magaslatán. Ezekre a dolgokra nagyon oda kell figyelni. A Fényes Tollazat szakított azzal a hagyománnyal, hogy egy egyszerű száraz estet adjunk. Hiszen vannak versek, prózai írások a műsorunkban, de van zene is, ami -remélhetőleg-felrázza az embereket, hogy ne csak egy  monoton estet, hanem egy szórakoztató műsort lássanak, és elégedetten térhessenek haza.

Azt is szeretnénk, ha a műsor után ne rohanjanak  egyből haza, hanem maradjanak még ott, és beszélgessünk az estről, vagy akármilyen élményünkről. Szerintünk az is nagyon fontos, hogy az estek után leüljünk beszélgetni a közönséggel, vagyis  kapcsolatban maradjunk velük. Nem könnyű feladat, mert néha a dolgok összejönnek a fejünk felett, de ez sem állíthat meg minket!

 

 

 

 

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.08.29. 16:01
tékozló mucha tamás

ha leülök írni és az első néhány szó után elkapom a fonalat sikerül meghívni a hangulatott akkor általában úgy írok mintha tollbamondaná valaki. más esetben vizuálisan peregnek előttem az események, vagy versek esetén jelennek meg a képek. majd amikor befejezem elkezdem olvasni, ilyenkor általában belül már kölcsönzi egy igazi előadó a hangját. az íráshoz illő karakter. na a baj itt kezdődik mert ő igzán tökéletesen adja vissza, felturbózza az esetleg gyenge írást, olyannyira, hogy észre sem veszem a hibákat, írásjelek hiánya, kimaradt névelő vagy indokolatlan névelő stb... a baj ott kezdődik amikor megpróbálom magamnak hangosan olvasni, esetleg cd-re venni. elmúlik a varázs, akkor szembesülök azzal, hogy nem tudok hangsúlyozni, nem tudm le ill felvinni a hangomat, nem a hangszinemet változtatni stb.... hát igen legutoljára igyekeztem gyakorolni hibázni hibáztam ugyan de éreztem, hogy az előző makogásaimnál már jobb volt. bár még nem tudtam kinézni a közönségre pedig kellő időben arra is szükség van. mindenesetre igyekszem kerülni a pátoszos egyhangú előadátst, igyekszem elkerülni a szóvégek megnyomását egy t helyett nem mondok hármat stb... nehéz ügy szívesen venném a tanácsaidat

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2013.03.11. 23:47
2012.08.12. 09:39
2012.06.17. 10:24
2012.01.03. 21:15
2011.12.03. 10:01
Friss hozzászólások
 
Tartalom

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)