fenyestollazat
Tartalom
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Idő
 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2009-06-18
 
Ismerőseink oldalai
 
Tollazat napról-napra

A Fényes Tollazat első két éve (3.rész)

2011.12.03. 10:01, Tamás

A 2010-.es esztendő az Eötvös könyvtárban kezdödött nagyszámú közönség előtt.  Ez egy kiállítással egybekötött irodalmi est volt, amire Kanizsa Józseftől kaptunk meghívást. Másnap a Kösziben léptünk fel. Itt ugyan már kevesebben voltak, de az is egy remek est volt. 2010. március 5-én a Montázs Teaházban adtunk egy tavaszváró estet, amely nagyon sikeres, és jó volt. Itt történtr az, hogy Lajosék otthon hagytak egy kábelt, úgyhogy egy órás késéssel kezdtünk, de szerintem ezt senki sem bánta. Illetve itt történt az is, hogy Kanizsa József átkeresztelt minket "Fényes-Tollasnak"  és Viki véletlenül Béláként mutatta be Lajost. Szóval érdekes este volt,. az biztos

2010. április 16-án tartottuk első születésnapi estünket, ahol nemcsak mi léptünk fel, hanem a Macskaszem csinos hö lgyei adtak egy remek  koncertet is a Patakyban, nagyszámú közönség előtt. erre az estre jelent meg az első kiadványunk, egy négy oldalas újság, fotókkal, és a verseinkkewl. Ezuton köszönjük Oszvald Györgynek, hogy segített ennek a kiadványnak a létrejöttében. 

 

2010. juniús 25-én a Toroczkó vendéglőben léptünk fel, melyet az árvízkárosultak megsegítéséért csináltunk meg. Itt sajnos elég kevés ember jelent meg, de ennek betudható, hogy az utolsó pillanatban döntöttük el, hogy megcsináljuk ezt az estet.

 

2010. augusztus 13-án egy új helyszínt avattunk:az Arvisura Nemzeti éttermet ahol fellépett velünk Görög Hajnalka énekesnő, és Kalmár Gergely énekes. Ez is egy fantasztikus este volt. Mindenki nagyon jól érezte magát.

 

2010. szeptember 17-én ismét a Kösziben léptünk fel Az Én Hazám című müsorral. Ez volt az első  olyan estünk-amely bár szép műsortt hozott- de de ahol egy-két ember 

jelent meg csak. Sajnos erről a helység vezetője tehetett, aki kiírta az ajtóra, hogy ez egy zártkörű rendezvény.Sőt, ki is zavart három embert, pedig az estünk ingyenes volt.

2010. november 16-án az Újhegyi könyvtárban mutattuk be ismét az Én Hazám című müsorunkat a Kőbányai Írók, Költők Egyesületének. Szerencsére ez sikeresnek volt mondható.

Azonban történt egy ewlég komoly változás is:Kovács Attila Penge bejelentete, hogy Skóciába költözik, mert ott kapott állást. Azóta is ott él, és reméljük, hogy megtaláta a számítását. Mi mindenesetre vissza várjuk a Fényesw Tollazat soraiba, mert egy nagyszerű költő, és egy remek barát. Ittz szerenénk megköszönni Wágner Zoltán, Oszvald György, és Tényi Katalin segítségét. Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a színező.

 

2010. decemberében jelent meg a vezetőnk, Bánfi Ilona "Helen" első kiuadványa, egy színező, Karácsony címmel, amely nagyon sikeresnek bizonyult szerencsére.    

 

A Fényes Tollazat  második születésnapi estjét egybekötöttük József Attilával, és a Költészet napjával az Arvisurában, amely már a Menü Bisztró Étterem nevet viseli. Vendégművészeink Tatár Rózsa, és Hámori András voltak. Miután lement az Irodalmi része az estnek, egy fantasztikus buli kerekedett belőle. Nagyon jó kis este volt.  

 

S hogy mi lesz a Fényers Tollazat jövője?Azt még nem lehet tudni. Mi mindenesetre nem adjuk fel. Hiszen az Irodalom szeretet sztámunkra a legfontosabb, és az, hogy az emberek elfelejtsék pár órára gondjaikat, problémáikat. Találkozunk jövőre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2013.03.11. 23:47
2012.08.12. 09:39
2012.06.17. 10:24
2012.01.03. 21:15
2011.12.03. 10:01
Friss hozzászólások
 
Tartalom

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)